Open Kampioenschap van de Zuiderkempen 2019

Speellocaties

Noorderwijk
Parochiecentrum
Ring 27-29
2200 Noorderwijk
Tel 014 / 27 . 76 . 99
Westerlo
Parochiecentrum
Boerenkrijglaan 26
2260 Westerlo
Tel 014 / 54 . 15 . 24
Geel
Zaal 't Wijnhuis
Stationstraat 56
2440 Geel
Tel 014 / 58 . 87 . 71
Mol
Lokaal dienstencentrum in Ten Hove
Jakob Smitslaan 28
2400 Mol
Tel 0486 / 57 . 10 . 43

Palmares

2018Tim Peeters
2017Tim Peeters
2016Chris Maes
2015Jelle Rogmans
2014Jan Deweerdt
2013Stief Gijsen
2012Eddy Van Beers
2011Kris De Groot
2010Kris De Groot
2009Jelle Rogmans
2008Marc Van Dyck
2007Tim Peeters
2006Sven Gorts
2005Tim Peeters
2004Johan Verduyckt, Tim Peeters
2003Andy Ooms
2002Andy Ooms
2001Filip Van Lerberghe
2000Mathias De Wachter