Open Kampioenschap van de Zuiderkempen 2017

Speellocaties

Noorderwijk

Parochiecentrum
Ring 27
2200 Noorderwijk

Westerlo

Parochiecentrum
Boerenkrijglaan 26
2260 Westerlo
Tel 014 / 54 . 15 . 24

Geel

Zaal 't Wijnhuis
Stationstraat 56
2440 Geel
Tel 014 / 58 . 87 . 71

Palmares

2016 Chris Maes
2015 Jelle Rogmans
2014 Jan Deweerdt
2013 Stief Gijsen
2012 Eddy Van Beers
2011 Kris De Groot
2010 Kris De Groot
2009 Jelle Rogmans
2008 Marc Van Dyck
2007 Tim Peeters
2006 Sven Gorts
2005 Tim Peeters
2004 Johan Verduyckt, Tim Peeters
2003 Andy Ooms
2002 Andy Ooms
2001 Filip Van Lerberghe
2000 Mathias De Wachter