51ste Kersttoernooi Deurne

Tim      22.12.2012

Rokade Westerlo stuurde naar goede gewoonte een ploeg naar Deurne om te strijden voor eer en glorie maar vooral voor de toernooiwinst. Onze ploeg was ambitieus en jong. De leeftijd van non-playing-captain Sylvin benadert de som van de leeftijden van de overige Rokadisten. Al vanaf de start werden er stokken in onze wielen gestoken. Maxim moest tegen een 2000-elo spelen, nu niet direct een evenwaardige tegenstander. De ploegkapitein doet zijn werk en dient protest in. Bij de andere vlot het ook niet zo goed. Dries krijgt een halfje nadat zijn tegenstander hem pat zet. Steven komt ook niet verder dan een remise tegen Willy Schillemans. Tot overmaat van ramp verliest Jelle zijn partij tegen Lino Hiel. Enkel Tim kon vlotjes winnen tegen Jan De Weerd van Hoboken. Pieter haalt in de late uurtjes nog een vol punt na een elegante mat. Het eindresultaat is 3 op 6 en een 8ste plaats, gedeeld met 6 andere ploegen. Het eindklassement kan je hier vinden: http://www.skdeurne.be/Kersttornooi/Kerst2012vsl.php

Reactie

Nieuwe website – dit is er veranderd

Steven     19.02.2021     1

Nieuw design door Jan-Dries. Vraag hier een nieuw wachtwoord indien je niet meer kan inloggen. Ontdek wat er veranderd is.
De zoekfunctie is meer prominent aanwezig, samenvattingen van privé berichten zie je nu ook als anonieme bezoeker. Als je dat wenst, kan je je emailadres achterlaten en automatische updates van de website ontvangen.

Lees meer

Interclub – hoe gaat het nu verder? Een update

Steven     21.02.2021

Het interclub seizoen 2019 – 2020 staat gepland om af te werken in september 2021. 6 weken later start het nieuwe seizoen 2021 – 2022.

Lees meer

De punten worden aan de meet uitgedeeld

Steven     20.02.2021     1

Ja wadde. Uw verslaggever heeft er een slechte nacht opzitten, na vrijdagavond onderstaande partij te spelen tegen kachelwinkel Peeters. In…

Lees meer