Han Schut blijft stap vier les geven online

Johan      22.04.2020

Han Schut, vader van Donna (die Marc Van Dyck, onze veelvoudige clubkampioen en lid van de eerste ploeg in de interclub, eens zonder pardon van het bord geschoven heeft) en Lisa (die een paar keer meespeelde voor het vrouwen Olympiade team van Nederland) geeft lessen stap vier gratis online (weliswaar In het Engels vermits hij x aantal jaren van Nederland naar Amerika is verhuisd. Ook in Amerika is de stappenmethode aan een opmars bezig als het te geven lesmateriaal.

M.a.w als je een herhaling van de leerstof van stap 4 wil of alreeds een kennismaking met stap 4 wil zeker een aanrader.

Hij heeft zijn blogpost geupdate met verwijzingen naar you tube recordings van vorige lessen en wanneer er volgende lessen op de agenda staan.

Reactie

Meer schaakstukken over online schaken schaaktraining

JEUGD1

Schaaklessen voor jeugd en volwassenen

Schaakclub Rokade Westerlo richt schaaklessen in voor jeugd en volwassenen. De lessen zijn voorzien op zondagvoormiddag, van 10u tot 12u.

Lees meer
chess 4794265 640

Schaaktraining met Jan

Rokade Westerlo is geabonneerd op ‘Schaaktraining met Jan’ van Jan Gooris.

Lees meer
lichess 1

Enquete online kampioenschap- resultaten

Steven     09.10.2022

Speel je graag mee in een online kampioenschap dat we als club inrichten in het najaar? Geef hieronder dan je voorkeuren aan! De enquete staat open tot en met 8 oktober, daarna plannen we het kampioenschap in volgens jullie voorkeur!

Lees meer
rw online blitz 20221118

Maurice wint online blitz

Steven     19.11.2022

Maurice won gisteren overtuigend de online Blitz. Een delegatie van 11 Rokadisten maakten er een gezellig avond van. Het deelnemersveld…

Lees meer