Update NIC na BAV KBSB

Steven      30.08.2020

De KBSB hield gisteren een Buitengewone Algemene Vergadering. Eén van de agenda-punten op deze vergadering was de afwerking van het Interclub-seizoen 2019-2020.

Op de vergadering is beslist om de resterende twee rondes (R10 & R11) pas in te richten wanneer er een Covid-19 vaccin beschikbaar is.

Dit betekent ook dat er momenteel geen enkele uitspraak kan gedaan worden omtrent een volgende seizoen. Immers, het nieuwe seizoen kan pas starten na het einde van het vorige.

Bogdan

30.08.2020 - 14:24

Dus... volgende ronde... mogelijk September 2021?

Steven

30.08.2020 - 19:25

Hey Bogdan ... zeker niet de komende maanden, voor de rest kan ik er geen uitspraak over doen. De KBSB gaat de komende weken wel enkele initiatieven uitwerken omtrent online schaken, ook in combinatie met toernooien. Meer nieuws zodra concreet!
Kleine aanvulling: eind oktober / begin november zal de volgende AV van de KBSB plaatsvinden. Het is voorzien om op die agenda ook een punt te plaatsen om te stemmen over het _afschaffen_ van de inhaalrondes R10 & R11. Afhankelijk van wat de AV daarover beslist, kan er mogelijks sneller met het nieuwe seizoen gestart worden.

Reactie toevoegen

Comment HTML

  • Toegelaten HTML-tags: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type='1 A I'> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id='jump-*'> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Regels en alinea's worden automatisch gesplitst.
  • Web- en e-mailadressen worden automatisch naar links omgezet.