Zomerkalender aangevuld + datum BBQ

Steven      09.06.2019

Het competitie-seizoen is stilaan afgelopen, hoog tijd om uit te kijken naar de zomertoernooien. In onze kalender vinden jullie een overzicht van de toernooien waar traditioneel één of meerdere Rokadisten aan deelnemen. Ben je geïnteresseerd in deelname? Laat het zeker weten in de club, misschien heeft die ander net dat duwtje nodig om ook in te schrijven. Ga je meedoen in een toernooi dat niet vermeld staat in onze kalender? Laat het weten aan de webmaster, hij voegt het toe zodat ook anderen hiervan op de hoogte zijn.

Ook in het clubkampioenschap hebben we reeds een eerste ontknoping in reeks 1, in reeks 2 dienen nog enkele partijen ingehaald te worden. Proficiat alvast voor Stief!

Last but not least - onze BBQ gaat dit jaar door op vrijdag 9 augustus. Voor de veelschakers de ideale ontspanning na het TIPC, met de mogelijkheid om direct door te reizen naar Brugge... Uitnodiging volgt weldra!

Reactie toevoegen

Comment HTML

  • Toegelaten HTML-tags: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type='1 A I'> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id='jump-*'> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Regels en alinea's worden automatisch gesplitst.
  • Web- en e-mailadressen worden automatisch naar links omgezet.