Loading Events

« Alle Events

Zilveren Toren R6

25 februari 2022 @ 20:00 23:59

  • Westerlo 1 – ChessLooks Lier 1
  • Westerlo 2 – BYE
  • Westerlo 3 – ChessLooks Lier 4

Reactie

Meer schaakstukken over

ck blitz 2

Clubkampioenschap Blitz – online!

3 december @ 20:00

    4

Met de nieuwe coronamaatregelen, stellen we voor het Clubkampioenschap Blitz online te houden, via lichess.org. Arena toernooi, 3’+2″, met berserk. Aanmelden tot uiterlijk 20u15.

Lees meer
kbsb

Nationale Interclub

Nationale interclub competitie (NIC). Op deze pagina vinden jullie de ploegopstellingen voor de volgende ronde. Neem contact met onze NIC verantwoordelijke Pieter Sterckx indien je wel/niet kan meespelen.

Lees meer

Schaken op zondag 28 november – criterium Gent

Bart     29.11.2021     4

Het plan was aanvankelijk dat Quinten&Tristan (Q&T) mee zouden doen op het provinciaal kampioenschap in TSM. Car pool plannen met Sylvin en de stoeree waren gemaakt maar helaas helaas een nieuw rondje van Covid-verstrengingen en dito afgelasting van het schaakevent in Mechelen wierp roet in het eten. Gelukkig was er Marlies -mama van Hector- die mij herinnerde aan het allereerste post-lockdown criterium toernooi in Gent. Gent, dat is wel een beetje rijden, zou het wel doorgaan, er werd even over nagedacht gewikt gewogen maar dan toch beslist om de jongens in te schrijven.

Lees meer
nav players magnus

FIDE Wereldkampioenschap

Steven     20.11.2021

Woensdag 24 november is het zover – dan start in Dubai de match tussen huidig kampioen Magnus Carlsen en uitdager Ian Nepomniachtchi.

Lees meer