Lichess BEL Online Blitz initiative Arena

Steven      25.03.2020

(Bericht van David Roos)

Dag allen!

Met dat het normaal nu zondag de laatste interclub ronde voorzien was, hadden Steven Vanden Bussche,Quentin Fontaine en ik het lumineuze idee om het officieuze Belgisch Blitz Kampioenschap te houden online. Om ons toch allen die wrange nasmaak van deze competitie wat te doen vergeten.

Met de Fransen die er een toernooi van 1200 man hebben kunnen van maken, zou ik graag toch willen proberen om een inspanning te doen om tenminste aan de helft hiervan te raken. Zou iedereen wat reclame onder hun eigen leden kunnen maken hiervoor? Zo kunnen we hier echt een groot evenement van maken. Wetende dat het toernooi van Sim Maerevoet en Warre De Waele op Chess.com tijdens R10 van de interclub aan 150 deelnemers geraakt is (gewonnen door Daniel Dardha), kunnen we met een gezamenlijke inspanning dit ongetwijfeld nog verbeteren!

Het enige dat je nodig hebt, is een gratis account op Lichess en dan kun je op volgende link klikken voor deel te nemen.

https://lichess.org/tournament/B1SUON86

  • Zondag 29/03 van 14h tot 16h
  • 3 min + 2 seconden per zet
  • Arena toernooi (altijd onmiddellijk een nieuwe tegenstander)
  • Opnieuw, geen Berserk! (je kunt niet zelf je eigen tijd halveren voor meer punten).
  • NL, DE, FR, LUX of eender wie, iedereen is welkom Het is bij deze een Open Belgisch Kampioenschap.
  • Er hangen hier geen prijzen aan vast, enkel de eeuwige roem van een (hopelijk) 600 koppig deelnemersveld na 2h achter jou gehouden te hebben.

Kunnen jullie al jullie leden hiervan informeren aub?

Alvast bedankt!

Kind regards

Steven Vanden Bussche , Quentin Fontaine & David Roos

Kalender