Kampioenenviering

vrijdag, 2 februari, 2018 - 20:00

Nu vrijdag huldigt gemeente Westerlo de kampioenen van afgelopen jaar. We spelen dan ook met Westerlo 1 in de Zilveren Toren de derde ronde. De Rokadisten die niet spelen, kunnen aansluiten bij een delegatie die naar de Zoerla trekt om de huldiging bij te wonen. Alle Rokadisten zijn welkom, ongeacht of je meespeelde in één van de kampioenenploegen.

In de Interclub competitie promoveerde Westerlo 1 naar tweede afdeling. In de Zilveren Toren (provinciaal) promoveerde Westerlo 2 naar tweede afdeling.

Speelden mee in Westerlo 1: Maurice Peek, Stief Gijsen, Tim Peeters, Pieter Sterckx, Steven Bellens, Marc Van Dyck, Sven Gorts, Bart Theys, Jan Van der Auwera, Jef Verellen

Speelden mee in Westerlo 2: Johan Verduyckt, Luc Claes, Patrick Den Hond, Jan-Dries Reypens, Jef Verellen, Jan Van der Auwera, Cisse Goossens, Marc Van Dyck, Bart Theys, Ben Sterckx, Maxim Vanlommel, Sylvin De Vet, Patrick Gijsen
 
We spreken vrijdag af ofwel om 19u30 aan 't Centrum om samen omstreeks 19u45 af te zakken naar de Zoerla, ofwel rechtstreeks omstreeks 20u aan de Zoerla. Geef zeker een seintje via bellenssteven@gmail.com indien je meekomt!
 

Kalender