Open Kampioenschap van de Zuiderkempen 2019

Zuiderkempen2019

Speellocaties

Noorderwijk
Parochiecentrum
Ring 27-29
2200 Noorderwijk
Tel 014 / 27 . 76 . 99
Westerlo
Parochiecentrum
Boerenkrijglaan 26
2260 Westerlo
Tel 014 / 54 . 15 . 24
Geel
Zaal ’t Wijnhuis
Stationstraat 56
2440 Geel
Tel 014 / 58 . 87 . 71
Mol
Lokaal dienstencentrum in Ten Hove
Jakob Smitslaan 28
2400 Mol
Tel 0486 / 57 . 10 . 43

Palmares

2018Tim Peeters
2017Tim Peeters
2016Chris Maes
2015Jelle Rogmans
2014Jan Deweerdt
2013Stief Gijsen
2012Eddy Van Beers
2011Kris De Groot
2010Kris De Groot
2009Jelle Rogmans
2008Marc Van Dyck
2007Tim Peeters
2006Sven Gorts
2005Tim Peeters
2004Johan Verduyckt, Tim Peeters
2003Andy Ooms
2002Andy Ooms
2001Filip Van Lerberghe
2000Mathias De Wachter

Uitslagen

Nieuwe website – dit is er veranderd

Steven     19.02.2021     1

Nieuw design door Jan-Dries. Vraag hier een nieuw wachtwoord indien je niet meer kan inloggen. Ontdek wat er veranderd is.
De zoekfunctie is meer prominent aanwezig, samenvattingen van privé berichten zie je nu ook als anonieme bezoeker. Als je dat wenst, kan je je emailadres achterlaten en automatische updates van de website ontvangen.

Lees meer

Interclub – hoe gaat het nu verder? Een update

Steven     21.02.2021

Het interclub seizoen 2019 – 2020 staat gepland om af te werken in september 2021. 6 weken later start het nieuwe seizoen 2021 – 2022.

Lees meer
tim steven 18022021

De punten worden aan de meet uitgedeeld

Steven     20.02.2021     1

Ja wadde. Uw verslaggever heeft er een slechte nacht opzitten, na vrijdagavond onderstaande partij te spelen tegen kachelwinkel Peeters. In…

Lees meer