Zuiderkempen 2011

Rokade Westerlo, De Geelse Schaakkring, SC Noorderwijk en de Herenthoutse Schaakclub organiseren het 37ste Open Kampioenschap van de Zuiderkempen 2011. Het toernooi telt 7 speeldagen en begint op vrijdag 2 september. Naast de hoofdreeks, wordt er nu ook een jeugdtoernooi georganiseerd. Dit toernooi wordt speciaal ingericht voor de jeugdschakers en hun begeleiders en heeft een aangepast tempo.

Programma

De partijen starten steeds om 20h15, aanmelden ten laatste 20h00!

Ronde 1Vrijdag 2 september 2011Noorderwijk
Ronde 2Vrijdag 9 september 2011Noorderwijk
Ronde 3Vrijdag 16 september 2011Westerlo
Ronde 4Vrijdag 23 september 2011Westerlo
Ronde 5Vrijdag 30 september 2011Geel
Ronde 6Vrijdag 7 oktober 2011Geel
Ronde 7Vrijdag 14 oktober 2011Herenthout

Tempo

  • Hoofdreeks: 2h KO
  • Jeugdtoernooi: 1h KO

Prijzen

Hoofdreeks: €100 – 60 – 40 – 25 – 25
Ratingprijzen: €20 voor -2000; -1800; -1600; -1400; NC’s () Prijzen zijn niet cumuleerbaar () NC’s op voorwaarde van minimum 4 deelnemers

Deelname

Op voorhand inschrijven is niet nodig, en kan ook tijdens het toernooi. Deelname in de hoofdreeks kost €10 voor het ganse toernooi, deelname in het jeugdtoernooi kost €1 / ronde.

Speellocaties

Noorderwijk
Parochiecentrum
Ring 27-29
2200 Noorderwijk
Tel 014 / 27 . 76 . 99
Westerlo
Parochiecentrum
Boerenkrijglaan 26
2260 Westerlo
Tel 014 / 54 . 15 . 24
Geel
Zaal ’t Wijnhuis
Stationstraat 56
2440 Geel
Tel 014 / 58 . 87 . 71
Herenthout
Tegendeel
Molenstraat 35
2270 Herenthout
Tel 0496 / 61 . 18 . 32

Palmares

2010Kris De Groot
2009Jelle Rogmans
2008Marc Van Dyck
2007Tim Peeters
2006Sven Gorts
2005Tim Peeters
2004Johan Verduyckt, Tim Peeters
2003Andy Ooms
2002Andy Ooms
2001Filip Van Lerberghe
2000Mathias De Wachter

Meer schaakstukken over zuiderkempen

Mathias wint 45ste Zuiderkempen, Tim en Fred op 2 en 3

Steven     19.10.2019

Jullie vinden de uitslagen en het klassement via de toernooipagina. De top 3: Mathias Philipsen (6/6) Tim Peeters (6/7) Fred…

Lees meer

Zuiderkempen 2017

Tim     17.10.2017     6

Die streek waar gezelligheid en amicaliteit troef zijn, die streek waar werken nog gelijk staat met noeste arbeid, ja die…

Lees meer