Antwerp Winter Open 2011

Steven      30.12.2011

In Zwijndrecht ging afgelopen week de 2de editie van de Antwerp Winter Open door. Een toernooi van 9 ronden Zwitsers van maandag tot vrijdag in basisschool De Krinkel. De delegatie van Westerlo bleef beperkt tot Roger en Steven, maar werd weliswaar donderdag op een bezoekje van onze erevoorzitter verrast. Het aantal deelnemers was met +/- 80 inschrijvingen eerder beperkt, maar met 4 GM’s en behoorlijk wat 2000+ spelers lag het niveau niettemin hoog. Roger eindigde met 1.5/6, Steven met 3.5/8. Voor geen van beiden het meest succesrijke toernooi, maar niettemin zeker en vast de moeite waard! Op de wat kille zaal na beslist een aangenaam toernooi om volgende jaar (hopelijk) met een iets grotere ‘Westelse’ ploeg te bezoeken!

Reactie

lichess 1

Toernooi stap 1 + stap 2 – kids

12 mei @ 14:00

Woensdagnamiddag organiseert het Belgisch Vriendenteam een toernooi voor stap 1 en stap 2. Klik hier om deel te nemen. Je dient vooraf lidmaatschap van het Belgisch Vriendenteam aan te vragen!

Lees meer
cafe centrum 2

Eerste clubavond na heropening horeca

14 mei @ 20:00

Vrijdag 14 mei houden we onze clubavond opnieuw fysiek in café ’t Centrum. Op het vernieuwde terras, en met een vast einduur om 22uur. Laat een berichtje achter in de reacties indien je van plan bent om langs te komen!

Lees meer
sync google and outlook calendars

Abonneren op de kalender

Steven     02.01.2020

Het is mogelijk om de events die in onze kalender staan, automatisch te ontvangen in bv. een Google Agenda. Om…

Lees meer

Café ’t Centrum – Virtuele Toog

14 mei @ 20:00

    1

Vanavond zijn de online rokadisten welkom aan onze virtuele toog bij Café ’t Centrum. Zoals gebruikelijk spelen we een nog af te spreken tornooi op lichess. Suggesties welkom !

Praatbox-link

Lees meer