CK afgelopen, en nu?

Steven      13.03.2021

Wat nu? Nog 7 weken te gaan alvorens de horeca zijn deuren opnieuw mag openen. Het clubkampioenschap online was een succes, en er gingen al stemmen op om dit concept te herhalen.

Waaraan willen jij de komende weken nog graag deelnemen op schaakgebied? Laat je voorstel achter in de reacties!

Stief
13.03.2021 - 12:11

Hand-and-brain kampioenschap!!!

Beantwoorden
Stief
13.03.2021 - 12:20

We hebben na de laatste ronde hierover ook nog een tijdje nagepraat. De nablijvers zagen ook wel iets in een nieuwe editie. Misschien een paar weken afkoelingsperiode om te bezinnen en uit te kijken, te plannen voor een volgende editie…

Zelf zou ik bijvoorbeeld iets zien in een CK blitz over een tweetal avonden. Eventueel terug in reeksen opgedeeld, nieuwe deelnemers welkom, nieuwe reeksindeling op basis van de afgelopen CK dringt zich op…

Beantwoorden

Reactie

lichess 1

Toernooi stap 1 + stap 2 – kids

12 mei @ 14:00

Woensdagnamiddag organiseert het Belgisch Vriendenteam een toernooi voor stap 1 en stap 2. Klik hier om deel te nemen. Je dient vooraf lidmaatschap van het Belgisch Vriendenteam aan te vragen!

Lees meer
cafe centrum 2

Eerste clubavond na heropening horeca

14 mei @ 20:00

Vrijdag 14 mei houden we onze clubavond opnieuw fysiek in café ’t Centrum. Op het vernieuwde terras, en met een vast einduur om 22uur. Laat een berichtje achter in de reacties indien je van plan bent om langs te komen!

Lees meer
sync google and outlook calendars

Abonneren op de kalender

Steven     02.01.2020

Het is mogelijk om de events die in onze kalender staan, automatisch te ontvangen in bv. een Google Agenda. Om…

Lees meer

Café ’t Centrum – Virtuele Toog

14 mei @ 20:00

    1

Vanavond zijn de online rokadisten welkom aan onze virtuele toog bij Café ’t Centrum. Zoals gebruikelijk spelen we een nog af te spreken tornooi op lichess. Suggesties welkom !

Praatbox-link

Lees meer