CK R8, Stief stelt titel veilig – Sven op VK

Steven      31.05.2014

In de achtste ronde van het clubkampioenschap heeft Stief zijn titel veilig gesteld. Hij won van Bart, en kan mathematisch niet meer ingehaald worden, na het verlies van Steven tegen Tim. Proficiat Stief! In de partij Tim – Steven kwam overigens het uiterst zeldzame paard + loper eindspel op het bord. Je kan de partijen zoals gewoonlijk naspelen op Clubkampioenschap/Partijen!

In reeks 2 won Maxim zijn partij tegen Patrick, en maakt hij de eindstrijd zo zeer spannend. De partij Maxim – Francis is de laatste en beslissende partij in reeks 2. Cisse heeft aan een remise voldoende om kampioen te spelen, maar Maxim kan met winst de tie-breaks afdwingen! Beide heren worden bij deze opgeroepen zo snel mogelijk een datum af te spreken om hun partij te spelen!

Ondertussen is Sven druk bezig het Vlaams Kampioenschap af te werken, ter voorbereiding van het BPB Limburg Open 2014! Na vier rondes heeft Sven met 2 overwinningen en een remise 2.5/4 gescoord. Je kan hem volgen op http://vk.schaakliga-antwerpen.info/index.php . Helaas worden er geen partijen gepubliceerd…Succes Sven!

Reactie

lichess 1

Toernooi stap 1 + stap 2 – kids

12 mei @ 14:00

Woensdagnamiddag organiseert het Belgisch Vriendenteam een toernooi voor stap 1 en stap 2. Klik hier om deel te nemen. Je dient vooraf lidmaatschap van het Belgisch Vriendenteam aan te vragen!

Lees meer
cafe centrum 2

Eerste clubavond na heropening horeca

14 mei @ 20:00

Vrijdag 14 mei houden we onze clubavond opnieuw fysiek in café ’t Centrum. Op het vernieuwde terras, en met een vast einduur om 22uur. Laat een berichtje achter in de reacties indien je van plan bent om langs te komen!

Lees meer
sync google and outlook calendars

Abonneren op de kalender

Steven     02.01.2020

Het is mogelijk om de events die in onze kalender staan, automatisch te ontvangen in bv. een Google Agenda. Om…

Lees meer

Café ’t Centrum – Virtuele Toog

14 mei @ 20:00

    1

Vanavond zijn de online rokadisten welkom aan onze virtuele toog bij Café ’t Centrum. Zoals gebruikelijk spelen we een nog af te spreken tornooi op lichess. Suggesties welkom !

Praatbox-link

Lees meer