CK R8, Stief stelt titel veilig – Sven op VK

Steven      31.05.2014

In de achtste ronde van het clubkampioenschap heeft Stief zijn titel veilig gesteld. Hij won van Bart, en kan mathematisch niet meer ingehaald worden, na het verlies van Steven tegen Tim. Proficiat Stief! In de partij Tim – Steven kwam overigens het uiterst zeldzame paard + loper eindspel op het bord. Je kan de partijen zoals gewoonlijk naspelen op Clubkampioenschap/Partijen!

In reeks 2 won Maxim zijn partij tegen Patrick, en maakt hij de eindstrijd zo zeer spannend. De partij Maxim – Francis is de laatste en beslissende partij in reeks 2. Cisse heeft aan een remise voldoende om kampioen te spelen, maar Maxim kan met winst de tie-breaks afdwingen! Beide heren worden bij deze opgeroepen zo snel mogelijk een datum af te spreken om hun partij te spelen!

Ondertussen is Sven druk bezig het Vlaams Kampioenschap af te werken, ter voorbereiding van het BPB Limburg Open 2014! Na vier rondes heeft Sven met 2 overwinningen en een remise 2.5/4 gescoord. Je kan hem volgen op http://vk.schaakliga-antwerpen.info/index.php . Helaas worden er geen partijen gepubliceerd…Succes Sven!

Reactie

schaakkamp free time

Oproep voor lesgever schaakkamp

Steven     02.03.2021

Via de Molse Schaakkring kregen we onderstaande oproep door. Astrid is op zoek naar een professionele lesgever voor een schaakkamp…

Lees meer

Interclub – hoe gaat het nu verder? Een update

Steven     21.02.2021

Het interclub seizoen 2019 – 2020 staat gepland om af te werken in september 2021. 6 weken later start het nieuwe seizoen 2021 – 2022.

Lees meer

Nieuwe website – dit is er veranderd

Steven     20.02.2021     1

Nieuw design door Jan-Dries. Vraag hier een nieuw wachtwoord indien je niet meer kan inloggen. Ontdek wat er veranderd is.
De zoekfunctie is meer prominent aanwezig, samenvattingen van privé berichten zie je nu ook als anonieme bezoeker. Als je dat wenst, kan je je emailadres achterlaten en automatische updates van de website ontvangen.

Lees meer