Clubkampioenschap R3

Steven      21.04.2012

De derde ronde van het clubkampioenschap was er één van stukken weggeven, remise aanbieden in gewonnen stellingen, en massa’s valkuilen. Tim kwam tegen Bart in een complexe stelling aandraven met een rugzak vol valkuilen en weigerde elk remiseaanbod. Pas wanneer in het verre eindspel zijn trukendoos volledig leeg was, werd besloten het punt te delen. Op dat moment waren de andere partijen al even afgelopen. In de partij Johan – Luc bevond Luc zich in een benarde situatie totdat Johan een stuk wegblundert. Luc stelde vervolgens remise voor in een gewonnen stelling?! De partij tussen Jan-Dries en Steven ging min of meer gelijk op, totdat Jan-Dries besloot het stuk weg te geven, een kado dat Steven gretig aannam.
Ook in de B reeks verliep niet alles van een leien dakje. Patrick zag, in een gewonnen stelling tegen Marcus, plotseling zijn dame van het bord verdwijnen teneinde mat te voorkomen. Maxim deed zijn uiterste best Sylvin in een hoekje te drijven, maar moest zich tevreden stellen met remise.
Bekijk alle partijen van de derde ronde hier (aanmelden vereist!).

Reactie

Meer schaakstukken over clubkampioenschap

IMG 5564

Clubkampioenschap ronde 2

Steven     21.04.2024

Ronde 2 van het clubkampioenschap, en het deelnemersveld verdubbelde zomaar eventjes.

Lees meer
chess 1483735 1920

Clubkampioenschap 2024

Kampioenschap in gesloten groep (dubbelrondig round-robin) voor de hoogste ELO’s, en extra open groep met Keizer systeem. De partijen tellen mee voor elo-verwerking!
In de open groep is het mogelijk om één of meerdere rondes afwezig te blijven. Instappen in de open groep kan ook tijdens het toernooi. Inschrijven gesloten groep uiterlijk vrijdag 05 april!

Lees meer
ck blitz 2

Clubkampioenschap Blitz

17 november 2023 @ 20:00

Clubkampioenschap blitz. We starten om 20u15, wees zeker tijdig (20u) aanwezig in het clublokaal. De winnaar mag zich één jaar clubkampioen blitz noemen.

Lees meer