Clubkampioenschap R6

Steven      26.05.2012

In de zesde ronde van het clubkampioenschap heeft Tim zijn voorsprong op Steven en Bart kunnen uitbreiden, met hulp van Johan. Tim won immers zijn partij tegen Steven, en Bart moest de duimen leggen voor Johan. Luc heeft zijn eerste winst binnengehaald, door een licht geëmotioneerde Jan-Dries mat te zetten. Tim staat nu comfortabel alleen aan de leiding en is goed op weg zijn titel van clubkampioen te verlengen.
In de tweede reeks won Laurent overtuigend van Marcus. De partij Patrick – Maxim was reeds vorige week gespeeld, hier won Maxim. De strijd in de tweede reeks beloofd spannend te worden, Laurent en Maxim staan beiden aan de leiding met 3.5 punten. Sylvin kan hier evenwel nog aansluiting vinden, na het inhalen van zijn partij tegen Marcus? Ook het onderling duel Laurent – Maxim kan hier mogelijk beslissend zijn.

Reactie

Meer schaakstukken over clubkampioenschap

chess 1483735 1920

Clubkampioenschap 2024

Kampioenschap in gesloten groep (dubbelrondig round-robin) voor de hoogste ELO’s, en extra open groep met Keizer systeem. De partijen tellen mee voor elo-verwerking!
In de open groep is het mogelijk om één of meerdere rondes afwezig te blijven. Instappen in de open groep kan ook tijdens het toernooi. Inschrijven gesloten groep uiterlijk vrijdag 05 april!

Lees meer
ck blitz 2

Clubkampioenschap Blitz

17 november 2023 @ 20:00

Clubkampioenschap blitz. We starten om 20u15, wees zeker tijdig (20u) aanwezig in het clublokaal. De winnaar mag zich één jaar clubkampioen blitz noemen.

Lees meer
IMG 4028

Clubkampioenschap 2023 – feedback gevraagd

Steven     17.06.2023     1

’t Zit erop. Stief is ongeslagen clubkampioen geworden in deze eerste versie volgens Amerikaans systeem. Nogmaals Proficiat Stief! Wat vonden…

Lees meer