Interclub 2011 – 2012

Steven      26.03.2012

Zondag is de laatste ronde van Nationale Interclub gespeeld. Het resultaat voor beide Westerlose ploegen stond echter daarvoor reeds vast:

http://www.frbe-kbsb.be/sites/manager/ICN/11-12/klas11.pdf

Westerlo 2 eindigt in afdeling 3C op een 7de plaats, stevig in het midden van het klassement. Westerlo 1 eindigt in afdeling 3B stevig onderaan, met het minimum van de punten, en speelt volgende jaar opnieuw in 4de afdeling.
Een resultaat zoals dat, het moge gezegd, bij het begin van het jaar te voorspellen was. Met twee ploegen in derde afdeling moest er nu éénmaal een keuze gemaakt worden. Met volgend jaar één ploeg in 3de afdeling, komt er weer ruimte vrij voor de ietswat lager geklasseerde spelers om ook deel te nemen aan de IC competitie, zonder reeds vooraf de uitslag van de partij te kennen.

Naar goede traditie is het einde van de competitie gevierd met frikandellen en pensen, ditmaal ten huize van de erevoorzitter. De frikandellen waren heerlijk, de pensen naar verluidt ook.

Vrijdag wordt nog de laatste ronde van de Zilveren Toren afgewerkt, en dan kan er volop gefocust worden op het Clubkampioenschap!

Reactie

Meer schaakstukken over interclub 2011-2012

Interclub R8

Steven     12.02.2012

Voor de 8ste ronde van de Interclub competitie ging westerlo 2 een kijkje nemen in Aalst, terwijl Westerlo 1 Deurne…

Lees meer