John wint 46ste Open Kampioenschap van de Zuiderkempen

Steven      17.10.2020

De 7de en laatste ronde van het Open Kampioenschap van de Zuiderkempen ging vrijdagavond door in Westerlo. John had zich voorgenomen om zijn eerste plaats goed te verdedigen, en slaagde daarin met een remise tegen Chris.

Proficiat John!

Op de tweede en derde plaats eindigen respectievelijk Tim en Fred. Die eerste was er zo van overtuigd dat hij 2de zou eindigen, dat hij zijn wisselbeker alvast thuis liet staan.

De ratingprijzen werden verdeeld als volgt:

  • < 1900: Chris Maes
  • < 1700: Maxim Vanlommel
  • < 1500: Lesley Mertens

De laatste beslissing viel in de categorie beste jeugd. Ramin en Jan-Dries hielden het publiek bezig, en het was Ramin die aan het langste eind trok. Hiermee sprong hij nog in extremis over Senne in de rangschikking en claimde hij de trofee voor beste jeugdspeler. Proficiat Ramin!

Het volledige klassement vinden jullie terug op de toernooipagina

Dank aan iedereen voor deelname en de gedisciplineerde opvolging van alle Covid-19 maatregelen. Met wat geluk hebben we ons toernooi net op tijd kunnen afronden. De volgende weken zullen we opnieuw onze toevlucht zoeken tot online schaken.

Blijf gezond en tot binnenkort!

Reactie

chess 4794265 640

Schaaktraining met Jan

Rokade Westerlo is geabonneerd op ‘Schaaktraining met Jan’ van Jan Gooris.

Lees meer
checkmate 1511866 1280

Zomerkalender – schaak!

Steven     05.06.2021

Stap voor stap gaan we als schaakclub onze activiteiten in Westerlo opnieuw opstarten. We laten dit geleidelijk aan verlopen, steeds volgens de geldende Covid regels. Onze kalender is steeds up-to-date met de laatste informatie. Hieronder een highlight van enkele belangrijke events. Raadpleeg steeds de kalender voor de laatste informatie!

Lees meer

Zomertoernooien

Stief     22.07.2014     2

In juli en augustus staan altijd een aantal leuke schaaktoernooien op de kalender. Een overzicht waar je de rokadisten kunt…

Lees meer

Open Geraardsbergen 2014

Steven     02.08.2014

Zoals elk jaar gaat ook dit jaar in augustus het Open Geraardsbergen weer door. Details over dit gezellige toernooi vind…

Lees meer