Kaas-, wijn- en streekbierenavond 2010

Steven      19.12.2010

Vrijdagavond is de derde editie van de kaas-, wijn- en streekbierenavond doorgegaan. Meer dan 20 deelnemers beleefden opnieuw een gezellige avond. Het assortiment streekbieren was dit jaar uitgebreid met een proefstand met kerstbieren, en feestleider Bart had voor iedereen een kleine quiz klaar. Hierop scoorde de ene al iets beter dan de andere. Tot in de vroege uurtjes werd er bijgepraat, gedronken, geschaakt, gekoehandeld en … ‘bollekeswies’ gespeeld.

Reactie

lichess 1

Toernooi stap 1 + stap 2 – kids

12 mei @ 14:00

Woensdagnamiddag organiseert het Belgisch Vriendenteam een toernooi voor stap 1 en stap 2. Klik hier om deel te nemen. Je dient vooraf lidmaatschap van het Belgisch Vriendenteam aan te vragen!

Lees meer
cafe centrum 2

Eerste clubavond na heropening horeca

14 mei @ 20:00

Vrijdag 14 mei houden we onze clubavond opnieuw fysiek in café ’t Centrum. Op het vernieuwde terras, en met een vast einduur om 22uur. Laat een berichtje achter in de reacties indien je van plan bent om langs te komen!

Lees meer
sync google and outlook calendars

Abonneren op de kalender

Steven     02.01.2020

Het is mogelijk om de events die in onze kalender staan, automatisch te ontvangen in bv. een Google Agenda. Om…

Lees meer

Café ’t Centrum – Virtuele Toog

14 mei @ 20:00

    1

Vanavond zijn de online rokadisten welkom aan onze virtuele toog bij Café ’t Centrum. Zoals gebruikelijk spelen we een nog af te spreken tornooi op lichess. Suggesties welkom !

Praatbox-link

Lees meer