Kick-off Clubkampioenschap 2013: de paringen

Steven      27.03.2013

De paringen van het clubkampioenschap zijn beschikbaar op https://www.rokadewesterlo.be/clubkampioenschap-2013/uitslagen

Naarmate het toernooi vordert, gaan hier ook steeds alle uitslagen, partijen en tussenstanden weergegeven worden. Regelmatig een bezoekje brengen aan de website is dus de boodschap!

Op basis van de elo sterktes, kunnen we wel stellen dat Tim en Steven de favorieten zijn om clubkampioen te worden. Opkomend talent Maxim, vorig jaar nog winnaar in de B-reeks, en rising star Pieter gaan hen echter ongetwijfeld het vuur aan de schenen leggen. Daarnaast mogen we ook zeker onze erevoorzitter Sylvin niet vergeten, die nooit verlegen is om, middels zijn kleine trukendoos te gebruiken, hier en daar met veel plezier een puntje af te snoepen.

De echte spanning van het clubkampioenschap kan je uiteraard enkel live meemaken. Alle Rokadisten zijn daarom warm uitgenodigd om de dappere krijgers elke vrijdagavond een hart onder de riem te komen steken!

Reactie

Meer schaakstukken over clubkampioenschap

IMG 5564

Clubkampioenschap ronde 2

Steven     21.04.2024

Ronde 2 van het clubkampioenschap, en het deelnemersveld verdubbelde zomaar eventjes.

Lees meer
chess 1483735 1920

Clubkampioenschap 2024

Kampioenschap in gesloten groep (dubbelrondig round-robin) voor de hoogste ELO’s, en extra open groep met Keizer systeem. De partijen tellen mee voor elo-verwerking!
In de open groep is het mogelijk om één of meerdere rondes afwezig te blijven. Instappen in de open groep kan ook tijdens het toernooi. Inschrijven gesloten groep uiterlijk vrijdag 05 april!

Lees meer
ck blitz 2

Clubkampioenschap Blitz

17 november 2023 @ 20:00

Clubkampioenschap blitz. We starten om 20u15, wees zeker tijdig (20u) aanwezig in het clublokaal. De winnaar mag zich één jaar clubkampioen blitz noemen.

Lees meer