Lichtjeswandeling

Steven      19.02.2024

Opnieuw een groot succes, niet eens een week na de uiterst geslaagde wafelverkoop van de zondag ervoor.

Zo maar eventjes 140 wandelaars kwamen deelnemen aan onze eerste lichtjeswandeling. Bijna zonder ophouden stonden de mensen aan te schuiven om zich in te schrijven, en dat terwijl we door omstandigheden slechts een dikke week op voorhand reclame konden beginnen te maken. We zijn daar dan ook goed mee in gang geschoten, onder andere door op korte tijd een paar duizend flyers te bussen.

Om zoveel mensen op te vangen en te voorzien van het beloofde natje en droogje na de wandeling zijn er natuurlijk helpers nodig. Een enorme dankjewel dan ook aan Heidi en Jules, Katleen en Ella, Steven, Jelle en zijn vrouw, Patrick en Gerald, die belangeloos hun vrije tijd besteed hebben aan de voorbereiding, de organisatie en de uitvoering van de wandeling.

Ook de weergoden mogen we wel danken, om een droge, milde dag te voorzien tussen een reeks met veel neerslag.

Van groot belang is ook het goede gevoel dat de deelnemers overhielden aan de wandeling. Geen enkele wandelaar die we achteraf polsten had spijt dat hij had meegedaan, en daar doe je het ook voor.

IMG 1704 scaled
Thomas Maes
20.02.2024 - 15:50

Leuke wandeling, schoentjes wel vuil!

Beantwoorden
Stief
19.02.2024 - 21:07

Mijn complimenten!

Beantwoorden

Reactie

Meer schaakstukken over lichtjeswandeling

lichtjeswandeling 2024 A4

Rokade’s Magische Lichtjeswandeling

17 februari @ 18:00

    1

Rokade Westerlo organiseert dit jaar zijn eerste Rokade’s Magische lichtjeswandeling. Een wandeling gericht op jong in de omgeving van Westerlo. Start en einde zijn voorzien aan Café ’t Centrum.

Lees meer