Maxim wint B-reeks

Steven      23.07.2012

Vrijdagavond heeft de partij Laurent – Sylvin de beslissing gebracht in de B-reeks. Maxim wint, aangezien hij na het verlies van Sylvin niet meer kan bijgehaald worden. Proficiat Maxim! Er moeten nog enkele partijen ingehaald worden, maar de eindrangschikking ligt reeds vast.
In de A-reeks speelden Steven en Luc een snelle remise, en sloot Jan-Dries vakkundig de toren van Johan op: 1-0. Op die manier hangt de strijd om de laatste plaats af van de enige nog te spelen partij: Johan – Jan-Dries! Johan heeft aan een remise voldoende voor een gedeelde vierde plaats (samen met Luc). Jan-Dries moet op winst spelen om Johan achter zich te laten en de (eveneens gedeelde) vierde plaats op te eisen. Tim was al langer zeker van de titel, Bart en Steven zijn zeker van een gedeelde tweede plaats. Spanning verzekerd dus voor de laatste partij in reeks A, die nu vrijdag gespeeld wordt!
Bekijk hier het volledige klassement, de partijen kan je nog steeds naspelen op deze pagina (aanmelden vereist!).

Reactie

lichess 1

Toernooi stap 1 + stap 2 – kids

12 mei @ 14:00

Woensdagnamiddag organiseert het Belgisch Vriendenteam een toernooi voor stap 1 en stap 2. Klik hier om deel te nemen. Je dient vooraf lidmaatschap van het Belgisch Vriendenteam aan te vragen!

Lees meer
cafe centrum 2

Eerste clubavond na heropening horeca

14 mei @ 20:00

Vrijdag 14 mei houden we onze clubavond opnieuw fysiek in café ’t Centrum. Op het vernieuwde terras, en met een vast einduur om 22uur. Laat een berichtje achter in de reacties indien je van plan bent om langs te komen!

Lees meer
sync google and outlook calendars

Abonneren op de kalender

Steven     02.01.2020

Het is mogelijk om de events die in onze kalender staan, automatisch te ontvangen in bv. een Google Agenda. Om…

Lees meer

Café ’t Centrum – Virtuele Toog

14 mei @ 20:00

    1

Vanavond zijn de online rokadisten welkom aan onze virtuele toog bij Café ’t Centrum. Zoals gebruikelijk spelen we een nog af te spreken tornooi op lichess. Suggesties welkom !

Praatbox-link

Lees meer