Maxim wint B-reeks

Steven      23.07.2012

Vrijdagavond heeft de partij Laurent – Sylvin de beslissing gebracht in de B-reeks. Maxim wint, aangezien hij na het verlies van Sylvin niet meer kan bijgehaald worden. Proficiat Maxim! Er moeten nog enkele partijen ingehaald worden, maar de eindrangschikking ligt reeds vast.
In de A-reeks speelden Steven en Luc een snelle remise, en sloot Jan-Dries vakkundig de toren van Johan op: 1-0. Op die manier hangt de strijd om de laatste plaats af van de enige nog te spelen partij: Johan – Jan-Dries! Johan heeft aan een remise voldoende voor een gedeelde vierde plaats (samen met Luc). Jan-Dries moet op winst spelen om Johan achter zich te laten en de (eveneens gedeelde) vierde plaats op te eisen. Tim was al langer zeker van de titel, Bart en Steven zijn zeker van een gedeelde tweede plaats. Spanning verzekerd dus voor de laatste partij in reeks A, die nu vrijdag gespeeld wordt!
Bekijk hier het volledige klassement, de partijen kan je nog steeds naspelen op deze pagina (aanmelden vereist!).

Reactie

Nieuwe website – dit is er veranderd

Steven     19.02.2021     1

Nieuw design door Jan-Dries. Vraag hier een nieuw wachtwoord indien je niet meer kan inloggen. Ontdek wat er veranderd is.
De zoekfunctie is meer prominent aanwezig, samenvattingen van privé berichten zie je nu ook als anonieme bezoeker. Als je dat wenst, kan je je emailadres achterlaten en automatische updates van de website ontvangen.

Lees meer

Interclub – hoe gaat het nu verder? Een update

Steven     21.02.2021

Het interclub seizoen 2019 – 2020 staat gepland om af te werken in september 2021. 6 weken later start het nieuwe seizoen 2021 – 2022.

Lees meer
tim steven 18022021

De punten worden aan de meet uitgedeeld

Steven     20.02.2021     1

Ja wadde. Uw verslaggever heeft er een slechte nacht opzitten, na vrijdagavond onderstaande partij te spelen tegen kachelwinkel Peeters. In…

Lees meer