Open Leuven 2013 van start

Tim      09.11.2013

Vrijdag ging het toernooi van Leuven van start. Elk jaar komt er wel een delegatie van Rokade Westerlo voor de eer meespelen. Tim en Bart hadden een vlotte start, er werd makkelijk gewonnen van zwakkere spelers. Pieter had nog wat file-stress maar kon toch een sterkere speler op remise houden. Al moet er bij gezegd worden dat die weinig moeite deed om verder te spelen.

Steven had een drukke, lange werkdag achter de rug en ging vermoeid onderuit.

voor de leden van Rokade Westerlo: Er zullen af en toe partijen na te spelen zijn op onze site: http://www.rokadewesterlo.be/Leuven2013

Resultaten en live partijen vanuit Leuven zijn hier te volgen: http://www.leuvencentraal.be/lc/view/nl/6468245-Resultaten.html

Reactie

lichess 1

Toernooi stap 1 + stap 2 – kids

12 mei @ 14:00

Woensdagnamiddag organiseert het Belgisch Vriendenteam een toernooi voor stap 1 en stap 2. Klik hier om deel te nemen. Je dient vooraf lidmaatschap van het Belgisch Vriendenteam aan te vragen!

Lees meer
cafe centrum 2

Eerste clubavond na heropening horeca

14 mei @ 20:00

Vrijdag 14 mei houden we onze clubavond opnieuw fysiek in café ’t Centrum. Op het vernieuwde terras, en met een vast einduur om 22uur. Laat een berichtje achter in de reacties indien je van plan bent om langs te komen!

Lees meer
sync google and outlook calendars

Abonneren op de kalender

Steven     02.01.2020

Het is mogelijk om de events die in onze kalender staan, automatisch te ontvangen in bv. een Google Agenda. Om…

Lees meer

Café ’t Centrum – Virtuele Toog

14 mei @ 20:00

    1

Vanavond zijn de online rokadisten welkom aan onze virtuele toog bij Café ’t Centrum. Zoals gebruikelijk spelen we een nog af te spreken tornooi op lichess. Suggesties welkom !

Praatbox-link

Lees meer