Pieter (en Sylvin) in de prijzen op Paasrapid Leopoldsburg

Stief      11.04.2013

Op paasmaandag organiseerde de schaakclub van Leopoldsburg haar jaarlijkse Paasrapid. Aangevoerd door de IM’s Bart Michiels (+2500 elo), Mher Hovhanisian, Alexander Alienkin en Stef Soors was dit jaar een bijzonder sterke editie. Tussen al dit geweld namen ook rokadisten Pieter, Stief en Sylvin deel. Pieter scoorde 4 punten uit 7 en nam hierbij de ratingprijs -1700 elo mee naar huis. Proficiat! Sylvin (en vooral zijn hek) kunnen ook gelukkig zijn; door een winst op het juiste bord in de laatste ronde nam de erevoorzitter een pot verf mee naar huis – ook een klassieker in dit toernooi. Stief eindigde met 4.5 punten op de dertiende plaats. Het toernooi werd gewonnen door Hovhanisian met 6.5/7.

Reactie

lichess 1

Toernooi stap 1 + stap 2 – kids

12 mei @ 14:00

Woensdagnamiddag organiseert het Belgisch Vriendenteam een toernooi voor stap 1 en stap 2. Klik hier om deel te nemen. Je dient vooraf lidmaatschap van het Belgisch Vriendenteam aan te vragen!

Lees meer
cafe centrum 2

Eerste clubavond na heropening horeca

14 mei @ 20:00

Vrijdag 14 mei houden we onze clubavond opnieuw fysiek in café ’t Centrum. Op het vernieuwde terras, en met een vast einduur om 22uur. Laat een berichtje achter in de reacties indien je van plan bent om langs te komen!

Lees meer
sync google and outlook calendars

Abonneren op de kalender

Steven     02.01.2020

Het is mogelijk om de events die in onze kalender staan, automatisch te ontvangen in bv. een Google Agenda. Om…

Lees meer

Café ’t Centrum – Virtuele Toog

14 mei @ 20:00

    1

Vanavond zijn de online rokadisten welkom aan onze virtuele toog bij Café ’t Centrum. Zoals gebruikelijk spelen we een nog af te spreken tornooi op lichess. Suggesties welkom !

Praatbox-link

Lees meer