RW-wear: polo’s, sweaters en (nieuw!) T-shirts

Steven      11.04.2022

Polo’s met Rokade Westerlo logo

Rokadisten zijn trots op hun schaakclub, en dat mag ook de buitenwereld zien! Daarom hebben we vanuit de club ook een eigen polo-ontwerp dat leden (tegen kostprijs) kunnen aanschaffen. Details over de polo’s vind je hier:

Heb je interesse in de aanschaf van een polo? Laat het zeker weten aan één van de bestuursleden. Van deze polo’s hebben we enkele pasmaten beschikbaar in ons clublokaal. Indien je gewenste maat is uitverkocht, bestellen we bij. De periode van inschrijving hiervoor loopt af 30 april 2022.

Dino sweaters

Daarnaast heeft Michelle Gijsen (zus van Stief en dochter van dino Patrick) een ontwerp van sweater gemaakt. Je hoeft niet per se 80+ te zijn om deze sweater aan te schaffen, jezelf ‘dino’ voelen is voldoende. Er zijn twee uitvoeringen:

  • Dino polo, hoodie of T-shirt
  • Junior Dino polo, hoodie of T-shirt

Je kan zelf je gewenste uitvoering en kleur bestellen op onderstaande link. Een voorbeeld van het eindresultaat kan je bewonderen in ons clublokaal. Laat een van de bestuursleden iets weten, en we tonen het met plezier.

Maxim
14.03.2022 - 18:43

Wonder boven wonder ben ik nog niet in het bezig van een Rokade Westerlo polo. Ik wil me er dus wel eentje aanschaffen – smalste maatje zal wel goed zijn. 🙂

Beantwoorden

Reactie