Steven is de nieuwe clubkampioen!

Steven      27.07.2013

Uw toernooileider heeft zich vrijdagavond van zijn beste kant laten zien in de beslissende strijd om het clubkampioenschap. Nadat Pieter en Steven evenveel punten behaalden in de reguliere competitie, moesten er testmatchen gespeeld worden om over de uiteindelijke clubkampioen te beslissen.

De onschuldige kinderhand van onze voorzitter gaf Pieter wit voor de eerste partij. Pieter zette een mooie koningsaanval op, maar zag zich enige tijd later genoodzaakt dames te ruilen, en gaf in het eindspel vervolgens een stuk weg. 0 – 1 voor Steven en grote druk bij Pieter, die de volgende rapid partij moet winnen om nog kans te maken op de titel.

Steven speelde de volgende partij vanuit dat oogpunt eerder defensief, maar zag met een mooie combinatie via mat op de achterste lijn alsnog een kans om ook deze partij binnen te halen. Uw toernooileider kroonde zich zo, na een spannende strijd, tot clubkampioen!

De partijen van de testmatchen kan je naspelen onder het tabblad Clubkamp.

Pieter
29.07.2013 - 13:51

Ik vind het natuurlijk jammer dat ik niet meer strijd heb kunnen bieden. Maar wist op voorhand ook dat het moeilijk zou worden, Steven is toch nogal goed in dat snelle schaken.
De nachtshiften zullen ook wel weinig hulpvol geweest zijn, maar ik denk niet dat ze echt resultaatsbepalend waren.
Voor mij duidelijk de verdiende en terechte overwinnaar. Nogmaals proficiat Steven, een waardig kampioen.

Beantwoorden

Reactie

Nieuwe website – dit is er veranderd

Steven     26.02.2021     1

Nieuw design door Jan-Dries. Vraag hier een nieuw wachtwoord indien je niet meer kan inloggen. Ontdek wat er veranderd is.
De zoekfunctie is meer prominent aanwezig, samenvattingen van privé berichten zie je nu ook als anonieme bezoeker. Als je dat wenst, kan je je emailadres achterlaten en automatische updates van de website ontvangen.

Lees meer

Interclub – hoe gaat het nu verder? Een update

Steven     21.02.2021

Het interclub seizoen 2019 – 2020 staat gepland om af te werken in september 2021. 6 weken later start het nieuwe seizoen 2021 – 2022.

Lees meer
tim steven 18022021

De punten worden aan de meet uitgedeeld

Steven     20.02.2021     3

Ja wadde. Uw verslaggever heeft er een slechte nacht opzitten, na vrijdagavond onderstaande partij te spelen tegen kachelwinkel Peeters. In…

Lees meer