Tim clubkampioen 2011, Jan-Dries en Sylvin winnen de B-reeks

Steven      30.08.2011

Afgelopen vrijdag zijn de laatste partijen van het clubkampioenschap gespeeld. Mooi binnen de beoogde tijdsplanning! Tim speelde in een bloedstollende (?) finale remise tegen Jelle en stelde zo zijn eerste plaats veilig. Proficiat Tim! Tim behaalt een indrukwekkende score van 8/10, op de voet gevolgd door Jelle met 7.5/10. Het peloton volgt enkele punten lager met Steven en Johan (4/10), Luc (3.5/10) en Jef (3/10).
In de B-reeks moesten er nog een resem wedstrijden gespeeld worden, waarvan echter vandaag al de laatste uitslagen zijn doorgekomen. Die brengen een heuse kanteling in het klassement teweeg! Daar tot voor kort Sylvin dominant het klassement aanvoerde, wordt hij nu vergezeld van Jan-Dries. Beiden halen 6.5/10. Een gedeelde eerste plaats in de B-reeks dus: proficiat Jan-Dries en Sylvin! Het peloton volgt hier iets sneller, met Laurent (5/10), Frans (4.5/10), Ewoud (4/10) en Roger (3.5/10).
Ik denk dat we kunnen spreken van een geslaagd clubkampioenschap!

Reactie

lichess 1

Toernooi stap 1 + stap 2 – kids

12 mei @ 14:00

Woensdagnamiddag organiseert het Belgisch Vriendenteam een toernooi voor stap 1 en stap 2. Klik hier om deel te nemen. Je dient vooraf lidmaatschap van het Belgisch Vriendenteam aan te vragen!

Lees meer
cafe centrum 2

Eerste clubavond na heropening horeca

14 mei @ 20:00

Vrijdag 14 mei houden we onze clubavond opnieuw fysiek in café ’t Centrum. Op het vernieuwde terras, en met een vast einduur om 22uur. Laat een berichtje achter in de reacties indien je van plan bent om langs te komen!

Lees meer
sync google and outlook calendars

Abonneren op de kalender

Steven     02.01.2020

Het is mogelijk om de events die in onze kalender staan, automatisch te ontvangen in bv. een Google Agenda. Om…

Lees meer

Café ’t Centrum – Virtuele Toog

14 mei @ 20:00

    1

Vanavond zijn de online rokadisten welkom aan onze virtuele toog bij Café ’t Centrum. Zoals gebruikelijk spelen we een nog af te spreken tornooi op lichess. Suggesties welkom !

Praatbox-link

Lees meer