Update Zilveren Toren

Steven      05.12.2020

(Bericht van de Toernooileider Liga Antwerpen)

Beste allen,

Het is duidelijk dat de Zilveren Toren 2021 vooralsnog niet zal kunnen doorgaan in de gebruikelijke periode. Het bestuur van de Liga vergadert opnieuw op 21 februari, wanneer we de situatie opnieuw zullen beoordelen.

Ondertussen werd met Philippe Vukojevic van ChessConsult afgesproken dat hij de naturaprijzen van het seizoen 2020 direct aan de betreffende clubs zal leveren. Hij zal zelf contact opnemen met de betrokken verantwoordelijken om af te spreken waar en wanneer dit best kan gebeuren. Zo blijft dat ook niet langer liggen.

Reactie

lichess 1

Toernooi stap 1 + stap 2 – kids

12 mei @ 14:00

Woensdagnamiddag organiseert het Belgisch Vriendenteam een toernooi voor stap 1 en stap 2. Klik hier om deel te nemen. Je dient vooraf lidmaatschap van het Belgisch Vriendenteam aan te vragen!

Lees meer
cafe centrum 2

Eerste clubavond na heropening horeca

14 mei @ 20:00

Vrijdag 14 mei houden we onze clubavond opnieuw fysiek in café ’t Centrum. Op het vernieuwde terras, en met een vast einduur om 22uur. Laat een berichtje achter in de reacties indien je van plan bent om langs te komen!

Lees meer
sync google and outlook calendars

Abonneren op de kalender

Steven     02.01.2020

Het is mogelijk om de events die in onze kalender staan, automatisch te ontvangen in bv. een Google Agenda. Om…

Lees meer

Café ’t Centrum – Virtuele Toog

14 mei @ 20:00

    1

Vanavond zijn de online rokadisten welkom aan onze virtuele toog bij Café ’t Centrum. Zoals gebruikelijk spelen we een nog af te spreken tornooi op lichess. Suggesties welkom !

Praatbox-link

Lees meer