Vernieuwing lidmaatschap Rokade Westerlo 2024 – 2025

Steven      06.07.2024

Via deze weg roepen we jullie op jullie lidmaatschap bij Rokade Westerlo te verlengen. Hieronder het overzicht van de lidgelden:

  • Volwassenen: € 70
  • Jeugd (max 18 jaar in huidig kalenderjaar): € 50
  • Tweede aansluiting*: € 35

*Tweede aansluiting wil zeggen dat je reeds aangesloten bent bij de KBSB via een andere schaakclub. Je betaalt een gereduceerd lidgeld omdat Rokade Westerlo zelf geen kosten heeft om jou aan te sluiten bij de schaakbond. Tweede aansluiting is dus geen korting bij aansluiting van meerdere leden van hetzelfde gezin, hier betaalt ieder lid de normale prijs.

Je vindt deze informatie ook terug op https://www.rokadewesterlo.be/lid-worden

Het lidgeld kan gestort worden op de clubrekening BE75 6718 0419 5951 (BIC: EURB BE 99), met vermelding van je naam.

Wens je geen lid meer te blijven? We zouden het fijn vinden moest je ons hier ook over inlichten. 

In sommige gevallen wacht je best niet te lang om je lidgeld te storten, en dit om een onderbreking van je aansluiting bij de KBSB te vermijden. Ook voor deelname aan de Interclub competitie is het van belang dat je aansluiting doorloopt.

Ben je nog niet zeker of je lid wilt blijven, en wacht je bv liever het begin van de lessen af? Geef ons dan ook een seintje, zodat we hiermee rekening kunnen houden.

Bij vragen of opmerkingen, geef mezelf of iemand van het bestuur een seintje aub.

PS: heb je je recent aangesloten (vanaf begin juni), of heb je al op eigen initiatief je bijdrage voor het komende schaakjaar gestort, negeer dan dit bericht.

Reactie