Nieuwe website – dit is er veranderd

Steven      20.02.2021

Euhm… waar zijn we? Geen paniek, je bent niet verdwaald. Ook onze schaakwebsite is niet gehackt. Hij heeft wel een nieuw jasje gekregen.

Merci @ Jan-Dries

Het ontwerp van de website is van de hand van Jan-Dries. Op mijn vraag om een meer frisse versie te maken die meer overzicht gaf, heeft hij het schaak-patroon uitgetekend dat nu deze site typeert. Dikke merci voor de creatieve input Jan-Dries!

Kan je niet meer inloggen?

Indien je niet kan inloggen met je huidige wachtwoord, vraag dan een nieuw aan.

Nieuw wachtwoord aanvragen

De inlogpagina staat hier. Je kan inloggen met behulp van je emailadres of je gebruikersnaam (die zijn ongewijzigd gebleven).

Wat is er veranderd?

1. De zoekfunctie is meer prominent aanwezig

Het is zelfs zo dat de zoekfunctie in het merendeel van de gevallen je het snelst naar je doel-pagina kan brengen. Zoek op één of meerdere trefwoorden en de website doet de rest.

In combinatie met de zoekfunctie, kan je ook op de trefwoorden (rode badges) klikken om gelijkaardige inhoud te lezen, of gebruik maken van de ‘gerelateerde berichten’ onderaan de meeste pagina’s. Je zal geregeld ook enkele jarenoude posts terugvinden, bedoeld om enkele nostalgische momenten te beleven.

2. Samenvattingen van privé berichten zijn ook als anonieme bezoeker zichtbaar op de voorpagina

Je hoeft dus niet langer ingelogd te zijn om nieuwe afgeschermde berichten op te merken. Wanneer je het bericht wilt lezen, is je wachtwoord uiteraard noodzakelijk. We doen dit om partijen en andere interne club-conversaties privé te houden.

Je herkent afgeschermde berichten aan dit icoontje voor de titel:

3. Er is een nieuwsbrief optie om automatisch de laatste website-berichten in je mailbox te krijgen

Laat je emailadres achter en je krijgt (maximaal) wekelijks een update van nieuwe berichten in je mailbox. Uitschrijven kan op elk moment. Leden zijn niet automatisch ingeschreven op deze functie.

Steven
23.02.2021 - 17:48

Moesten jullie dingen opmerken die niet werken, of andere vragen hebben – jullie webmaster is bereikbaar via bellenssteven@gmail.com

Beantwoorden

Reactie