Westerlo lust wel wafels

Steven      11.02.2024

Een groot succes, dat kan je wel zeggen. Met z’n 12’en gingen we vanochtend op pad in Westerlo. Van deur tot deur. Missie: de resterende stock van wafels zoveel mogelijk verkopen aan de inwoners van Westerlo. En dit ten voordele van onze jeugd, en de polo’s en T-shirts die we binnenkort aanbieden met de opbrengsten.

Meer dan 60 dozen brachten we aan de man. Onze stock is zo grotendeels weggewerkt, met nog +/- 18 dozen die we als reserve hebben momenteel. Ook de truffels en de snoepzakken verkochten vlot. Ondertussen flyer’den we er ook op los om nog zoveel mogelijk reclame te maken voor onze allereerste Rokade’s Magische Lichtjeswandeling.

Nadien verzamelden we in café ‘t Centrum voor een drankje en een lekker snackje.

Dikke merci aan de moedige Rokadisten die mee op pad gingen: Arthur, Heidi, Johan, Jelle, Ruben en Lotte, Sam, Nemanja, Bert, Stan V.C. en Rube!

Johan Bruynseels
11.02.2024 - 18:58

En Steven zelf is uiteraard ook heel hard bedankt om zich mee achter deze missie te zetten, alles mee in goede banen te leiden, en… mee te gaan verkopen.

Nog een extra dankjewel aan Heidi en Steven, en misschien nog mensen van wie het niet geweten is, voor de logistieke ondersteuning met voldoende wisselgeld en achteraf een verrassing voor de verkopers.

Beantwoorden

Reactie

Meer schaakstukken over wafels wafelverkoop

wafel verkoop

Wafelverkoop Westerlo deur aan deur

11 februari @ 10:00

De opbrengst van de wafelverkoop gebruiken we om al onze leden een korting te geven op de aankoop van RW-kledij. Dat kunnen de klassieke rode polo’s met logo (en naam!) zijn, of een eigen keuze uit het dino assortiment.

Lees meer
wafels

Wafelverkoop

Steven     13.11.2023

Rokade Westerlo organiseert zijn eerste wafelverkoop! Vanillewafels (€ 7 / doos) en chocoladewafels (€ 8 / doos) zijn beschikbaar. De verkoper verdient € 1 per verkochte doos. Met de opbrengst sponsoren we Rokade Westerlo wear (polo’s, t-shirts, …) voor de clubleden! Uiterste aankoopdatum is 19 november! Levering voorzien zondag 3 december.

Lees meer