Zilveren Toren 2022 – kalender

Steven      27.11.2021

De kalender voor de Zilveren Toren 2022 is gepubliceerd. Jullie vinden deze op de link hieronder. Alle data én paringen voor Rokade Westerlo staan ook in onze eigen kalender.

Onze Zilveren Toren verantwoordelijke Marc werkt een voorstel van ploegopstellingen uit, en komt hiervoor spoedig terug bij iedereen die aangaf mee te willen spelen in het toernooi.

We hopen dat het toernooi zal kunnen gespeeld worden op de voorziene datums. Daar kunnen we natuurlijk geen garantie over geven, aangezien dat afhangt van mogelijke nieuwe beperkende maatregelen die de overheden nog kunnen uitvaardigen. Alles is dus nog onder enig voorbehoud, maar we zullen in ieder geval proberen te spelen met de kalender zoals die nu is. Kringen die bepaalde regelingen moeten treffen voor hun thuismatchen kunnen zich op deze kalender baseren.

We hebben besloten dat er dit seizoen in ieder geval geen gemeenschappelijke slotronde zal zijn. De resultaten van matchen in de laatste ronde die niet op vrijdag gespeeld worden zullen pas vrijdag gepubliceerd worden. Deze uitslagen dienen per e-mail aan tornoileider@schaakliga-antwerpen.be bezorgt te worden in plaats van deze direct op de website in te geven.

Tobias, tornooileider LIGA Antwerpen

Reactie