Loading Events

« Alle Events

  • Dit evenement is voorbij.

Company cup schaken

31 maart 2021 @ 20:00 22:30

Bericht van David Roos:

Recentelijk vinden meer en meer niet-club schakers hun weg naar het online schaken. En dit zal ongetwijfeld ook het geval zijn voor verschillende collega’s op de werkvloer. Ik zie verschillende “company simultaans” verschijnen en met de lockdown beginnen meer en meer mensen eens iets anders, waaronder ook de oude schaakregels opnieuw van onder het stof te halen.

Daarom lijkt een “company cup” een leuk intiatief. De bedoeling is om de recreatieve bedrijfsschakers zich eens te laten meten met concullaga’s over héél Belgie en ook hen misschien een weg te laten vinden naar het clubschaken. Ook motiveert dit de clubschakers voor hun collega’s eens wakker te schudden voor dat schaakpartijtje te spelen waar er al zo lang sprake van is.

Daarom deze warme oproep aan alle schakers om jullie “company team” in te schrijven in volgend toernooi:

  • Link: https://lichess.org/tournament/IEaYH6Ii
  • Datum: Woensdag 31 maart 2021 20h-22h30
  • Tempo: 10 min + 5 seconden per zet
  • Systeem: Arena, je krijgt onmiddellijk een nieuwe paring als je partij afgelopen is. Je kunt niet spelen tegen leden van je eigen team.

Voor deel te kunnen nemen, is een team op Lichess noodzakelijk. Jullie kunnen de naam van jullie team doorgeven aan mij (david.d.roos@gmail.com) en ik kan jullie dan toevoegen aan de lijst. Er wordt gevraagd om enkel collega’s in jullie groepen te betrekken om zo een echte bedrijvencompetitie te hebben.

Met vriendelijke groeten

David Roos

Reactie

Meer schaakstukken over

KBW Uitnodiging 2023

Kaas-, Bier- en Wijn-avond

15 december @ 19:00

Onze Kaas-, Bier- en Wijnavond gaat dit jaar door op vrijdag 15 december vanaf 19u. Inschrijven bij Jelle (jelle.grossen@telenet.be) uiterlijk dinsdag 12.12!

Lees meer
nic2023 2024 w1

Interclub – klassement bij winterstop

Steven     10.12.2023

Met 5 van de 11 rondes gespeeld, en de winterstop die vorige week inging, is het hoog tijd voor een tussentijdse update. Waar staan we? En hoe liggen onze kaarten voor het tweede deel van het seizoen?

Lees meer
RokadeWinterChess 2023

Rokade Winter Chess: deelnemers

Deelnemerslijst Rokade Winter Chess 2023. Elke week is er een update.

Lees meer

Belgische schaaktornooien

Bogdan     07.12.2023     1

Nieuwe internetpagina met Belgische schaaktoernooien.
Chronologisch opgelijst, zoek- en filterfuncties. Nieuwe toernooien kunnen worden toegevoegd, enz…

Lees meer