Loading Events

« Alle Events

  • Dit evenement is voorbij.

Company cup schaken

31 maart 2021 @ 20:00 22:30

Bericht van David Roos:

Recentelijk vinden meer en meer niet-club schakers hun weg naar het online schaken. En dit zal ongetwijfeld ook het geval zijn voor verschillende collega’s op de werkvloer. Ik zie verschillende “company simultaans” verschijnen en met de lockdown beginnen meer en meer mensen eens iets anders, waaronder ook de oude schaakregels opnieuw van onder het stof te halen.

Daarom lijkt een “company cup” een leuk intiatief. De bedoeling is om de recreatieve bedrijfsschakers zich eens te laten meten met concullaga’s over héél Belgie en ook hen misschien een weg te laten vinden naar het clubschaken. Ook motiveert dit de clubschakers voor hun collega’s eens wakker te schudden voor dat schaakpartijtje te spelen waar er al zo lang sprake van is.

Daarom deze warme oproep aan alle schakers om jullie “company team” in te schrijven in volgend toernooi:

  • Link: https://lichess.org/tournament/IEaYH6Ii
  • Datum: Woensdag 31 maart 2021 20h-22h30
  • Tempo: 10 min + 5 seconden per zet
  • Systeem: Arena, je krijgt onmiddellijk een nieuwe paring als je partij afgelopen is. Je kunt niet spelen tegen leden van je eigen team.

Voor deel te kunnen nemen, is een team op Lichess noodzakelijk. Jullie kunnen de naam van jullie team doorgeven aan mij (david.d.roos@gmail.com) en ik kan jullie dan toevoegen aan de lijst. Er wordt gevraagd om enkel collega’s in jullie groepen te betrekken om zo een echte bedrijvencompetitie te hebben.

Met vriendelijke groeten

David Roos

Reactie

Meer schaakstukken over

chess 1483735 1920

Clubkampioenschap 2024

Kampioenschap in gesloten groep (dubbelrondig round-robin) voor de hoogste ELO’s, en extra open groep met Keizer systeem. De partijen tellen mee voor elo-verwerking!
In de open groep is het mogelijk om één of meerdere rondes afwezig te blijven. Instappen in de open groep kan ook tijdens het toernooi. Inschrijven gesloten groep uiterlijk vrijdag 05 april!

Lees meer
FIDE CANDIDATES 2024

FIDE kandidatentoernooi 2024

Steven     07.04.2024     4

A new chapter in chess history will be written in Toronto this spring as top world players get together to answer the question — who will be the next Challenger for the title of World Chess Champion?

Lees meer