Loading Events

« Alle Events

  • Dit evenement is voorbij.

Company cup schaken

31 maart 2021 @ 20:00 22:30

Bericht van David Roos:

Recentelijk vinden meer en meer niet-club schakers hun weg naar het online schaken. En dit zal ongetwijfeld ook het geval zijn voor verschillende collega’s op de werkvloer. Ik zie verschillende “company simultaans” verschijnen en met de lockdown beginnen meer en meer mensen eens iets anders, waaronder ook de oude schaakregels opnieuw van onder het stof te halen.

Daarom lijkt een “company cup” een leuk intiatief. De bedoeling is om de recreatieve bedrijfsschakers zich eens te laten meten met concullaga’s over héél Belgie en ook hen misschien een weg te laten vinden naar het clubschaken. Ook motiveert dit de clubschakers voor hun collega’s eens wakker te schudden voor dat schaakpartijtje te spelen waar er al zo lang sprake van is.

Daarom deze warme oproep aan alle schakers om jullie “company team” in te schrijven in volgend toernooi:

  • Link: https://lichess.org/tournament/IEaYH6Ii
  • Datum: Woensdag 31 maart 2021 20h-22h30
  • Tempo: 10 min + 5 seconden per zet
  • Systeem: Arena, je krijgt onmiddellijk een nieuwe paring als je partij afgelopen is. Je kunt niet spelen tegen leden van je eigen team.

Voor deel te kunnen nemen, is een team op Lichess noodzakelijk. Jullie kunnen de naam van jullie team doorgeven aan mij (david.d.roos@gmail.com) en ik kan jullie dan toevoegen aan de lijst. Er wordt gevraagd om enkel collega’s in jullie groepen te betrekken om zo een echte bedrijvencompetitie te hebben.

Met vriendelijke groeten

David Roos

Reactie

Meer schaakstukken over

chess 4794265 640

Schaaktraining met Jan

Rokade Westerlo is geabonneerd op ‘Schaaktraining met Jan’ van Jan Gooris.

Lees meer
boy 666803 1920

Interclub ronde 6

Steven     29.01.2023     5

Boitsfort 1 – Westerlo 1 Westerlo 1 mocht op bezoek in Watermaal-Bosvoorde. Geen klein keldertje, maar wel een cultureel centrum…

Lees meer
zilveren toren 2022

Zilveren Toren

Zilveren Toren competitie (ZT). Op deze pagina vinden jullie de ploegopstellingen voor de volgende ronde. Neem contact met onze ZT verantwoordelijke Marc Van Dyck indien je wel/niet kan meespelen.

Lees meer
kbsb

Nationale Interclub

Hier vinden jullie de ploegopstellingen voor de volgende ronde van de Nationale Interclub. Geef zeker een seintje aan onze NIC verantwoordelijke Pieter Sterckx om aan te geven of je al dan niet kan meespelen!

Lees meer