Loading Events

« Alle Events

  • Dit evenement is voorbij.

Schaaksimultaan met Daniël Sadkowski

5 mei @ 14:00

Afbeelding van WhatsApp op 2024 04 16 om 06.37.45 6fbac269

Ja, beste schaakliefhebbers … op zondag 5 mei is het weer zover : de inmiddels jaarlijks terugkerende schaaksimultaan van onze vrienden uit Noorderwijk door Daniël Sadkowski zal doorgaan in het zaaltje Zucht naar Kunst, Molenstraat 16 in Morkhoven. Het begin is om 14.00 u.

De schaaksimultaan is ook dit jaar volledig ten voordele van Kom op tegen kanker. Er wordt aan deelnemers een bijdrage gevraagd van 15 € voor volwassenen en 8 € voor jongeren (- 18 j) die volledig, samen met alle andere opbrengsten, zal overgemaakt worden aan de stichting Kom op tegen kanker.

Jullie zijn hartelijk uitgenodigd voor dit initiatief, en de Noorderwijkse schaakclub kijkt uit naar een gezellige namiddag. Er zal voorzien worden voor een ‘natje en een droogje’.

Maak gerust een beetje reclame hiervoor bij vrienden of andere schaakliefhebbers. Uiteraard zijn ook alle sympathisanten welkom, en gratis.

Reserveren is gewenst, dus stuur gewoon een mailtje naar libbrecht.koen@telenet.be . Er is plaats voor 30 deelnemers !

JohanB
17.04.2024 - 18:49

Zelf kan ik getuigen dat deze schaaksimultaan effectief een heel gemoedelijke en gezellige namiddag is, en dat het Zaaltje in Morkhoven zich daar uitstekend toe leent.
Vorig jaar hadden de schakers en sympathisanten zelfs totaal geen hinder van de supporters voor de Ronde van Vlaanderen in het kleine herbergje vlak naast de zaal!

Het natje en droogje bestaat uit zelf gebakken cake, vla en taart, en soep; voortreffelijk smakende hongerstillers voor degenen wiens partij lang uitloopt, en voor andere “plakkers”.

Nog dit: vorig jaar won Daniël alle partijen, op 2 na.
Staf Vervloet haalde winst tegen Daniël, evenals de in Westerlo niet onbekende Marc van Dyck.
Dochter Evi leek een tijd op weg naar remise, tot ook zij de duimen moest leggen tegen de Fidemeester.

Beantwoorden

Reactie