Open Kampioenschap van de Zuiderkempen 2014

Rokade Westerlo, De Geelse Schaakkring, SC Noorderwijk en de Herenthoutse Schaakclub organiseren het 40ste Open Kampioenschap van de Zuiderkempen 2014. Het toernooi telt 7 speeldagen en begint op vrijdag 5 september.

Programma

De partijen starten steeds om 20h15, aanmelden ten laatste 20h00!

Ronde 1Vrijdag 5 september 2014Noorderwijk
Ronde 2Vrijdag 12 september 2014Noorderwijk
Ronde 3Vrijdag 19 september 2014Westerlo
Ronde 4Vrijdag 26 september 2014Westerlo
Ronde 5Vrijdag 3 oktober 2014Geel
Ronde 6Vrijdag 10 oktober 2014Geel
Ronde 7Vrijdag 17 oktober 2014Herenthout

Tempo

Fischertempo: 90 min + 30 sec per zet vanaf zet 1

Prijzen

  • Hoofdreeks: € 100 – 60 – 40 – 25 – 25
  • Ratingprijzen: € 20 voor -1900; -1700; -1500; NC’s
  • Beste jeugdspeler: € 20 Prijzen zijn niet cumuleerbaar
  • NC’s op voorwaarde van minimum 4 deelnemers

Deelname

Op voorhand inschrijven is niet nodig, en kan ook tijdens het toernooi. Deelname kost €10 voor het ganse toernooi. Voor jeugdspelers (-18j) bedraagt het inschrijfgeld € 1/ronde.

Speellocaties

Noorderwijk
Parochiecentrum
Ring 27-29
2200 Noorderwijk
Tel 014 / 27 . 76 . 99
Westerlo
Parochiecentrum
Boerenkrijglaan 26
2260 Westerlo
Tel 014 / 54 . 15 . 24
Geel
Zaal ’t Wijnhuis
Stationstraat 56
2440 Geel
Tel 014 / 58 . 87 . 71
Herenthout
Tegendeel
Molenstraat 35
2270 Herenthout
Tel 0496 / 61 . 18 . 32

Palmares

2013Stief Gijsen
2012Eddy Van Beers
2011Kris De Groot
2010Kris De Groot
2009Jelle Rogmans
2008Marc Van Dyck
2007Tim Peeters
2006Sven Gorts
2005Tim Peeters
2004Johan Verduyckt, Tim Peeters
2003Andy Ooms
2002Andy Ooms
2001Filip Van Lerberghe
2000Mathias De Wachter

Uitslagen

Reactie

Meer schaakstukken over zuiderkempen

IMG 2429

Mathias wint 45ste Zuiderkempen, Tim en Fred op 2 en 3

Steven     19.10.2019

Jullie vinden de uitslagen en het klassement via de toernooipagina. De top 3: Mathias Philipsen (6/6) Tim Peeters (6/7) Fred…

Lees meer
IMG 20171014 003325

Zuiderkempen 2017

Tim     17.10.2017     6

Die streek waar gezelligheid en amicaliteit troef zijn, die streek waar werken nog gelijk staat met noeste arbeid, ja die…

Lees meer