Open Kampioenschap van de Zuiderkempen 2021

Zuiderkempen2021 A3

Aanmelden voor het toernooi

Aanmelden voor het toernooi

De paringen voor elke ronde worden steeds vooraf gemaakt op vrijdagavond omstreeks 18u30. Het is bijgevolg NIET mogelijk om u ter plaatse in te schrijven!

Iedereen bevestigt zijn/haar deelname voor elke ronde afzonderlijk. Dat kan tot 18u op de vrijdag zelf. Elke ronde kunnen nieuwe spelers zich nog inschrijven. Dat doet u door een sms (0472/11 44 15) of een email-bericht (bellenssteven@gmail.com) te sturen naar Steven Bellens met vermelding van de namen van de spelers die u wilt aanmelden. U krijgt steeds bevestiging van uw aanmelding.

Covid-19 maatregelen

We volgen de sanitaire maatregelen die vanaf 1 oktober versoepeld worden, en vragen alle spelers en bezoekers om volgende maatregelen te respecteren:

  • spelers kiezen zelf of ze spelen met of zonder mondmasker. De verplichting om te spelen met mondmasker vervalt.
  • verplaatsingen kunnen eveneens zònder mondmasker gebeuren
  • het is toegelaten om tijdens de partijen rond te lopen in de zaal
  • bezoekers zijn toegelaten

Speellocaties

Noorderwijk
Parochiecentrum
Ring 27-29
2200 Noorderwijk
Tel 014 / 27 . 76 . 99
Westerlo
Parochiecentrum
Boerenkrijglaan 26
2260 Westerlo
Tel 014 / 54 . 15 . 24
Geel
Zaal ’t Wijnhuis
Stationstraat 56
2440 Geel
Tel 014 / 58 . 87 . 71

Palmares

2020John Nuyens
2019Mathias Philipsen
2018Tim Peeters
2017Tim Peeters
2016Chris Maes
2015Jelle Rogmans
2014Jan Deweerdt
2013Stief Gijsen
2012Eddy Van Beers
2011Kris De Groot
2010Kris De Groot
2009Jelle Rogmans
2008Marc Van Dyck
2007Tim Peeters
2006Sven Gorts
2005Tim Peeters
2004Johan Verduyckt, Tim Peeters
2003Andy Ooms
2002Andy Ooms
2001Filip Van Lerberghe
2000Mathias De Wachter

Reactie

Meer schaakstukken over zuiderkempen 2021

John verlengt titel kampioen van de Zuiderkempen

Steven     16.10.2021     1

Voor de laatste ronde van het Open Kampioenschap van de Zuiderkempen kwamen we opnieuw in Noorderwijk samen. John stond vooraf aan de leiding, op een half puntje gevolgd door Tim. Familie-bijeenkomsten moesten wachten, John moest en zou zijn beker opnieuw naar huis nemen.

Lees meer
Zuiderkempen2021 A3 cropped

Open Kampioenschap van de Zuiderkempen 2021 – uitslagen & klassement

Klassement en uitslagen van het Open Kampioenschap van de Zuiderkempen 2021.

Lees meer
Zuiderkempen2021 A3 cropped

Open Kampioenschap van de Zuiderkempen – Ronde 7

15 oktober 2021 @ 20:15

47ste Open Kampioenschap van de Zuiderkempen 2021. Start op vrijdag 3 september te Noorderwijk. Vooraf aanmelden verplicht, het is niet mogelijk om u ter plaatse in te schrijven!

Lees meer
Zuiderkempen2021 A3 cropped

Open Kampioenschap van de Zuiderkempen – Ronde 6

8 oktober 2021 @ 20:15

47ste Open Kampioenschap van de Zuiderkempen 2021. Start op vrijdag 3 september te Noorderwijk. Vooraf aanmelden verplicht, het is niet mogelijk om u ter plaatse in te schrijven!

Lees meer