Loading Events

« Alle Events

  • Dit evenement is voorbij.

Fischer random online

21 oktober 2022 @ 20:15 22:00

We spelen vrijdag een online kampioenschap Fischer random. Als je dat niet graag alleen thuis doet, kan je met je PC / telefoon / tablet naar het clublokaal komen, en daar samen (online) schaken.

Inschrijvingen

Het is niet nodig u vooraf in te schrijven, en deelnemen kan ook nog na de start van het toernooi. Externen zijn eveneens meer dan welkom.

Uw webmaster probeert momenteel een inschrijfmodule uit op de website, en dit event is daar een test voor. Volledig vrijblijvend kan je via de inschrijfknop uw deelname aangeven.

Reactie

Meer schaakstukken over fischer random online schaken

lichess 1

Enquete online kampioenschap- resultaten

Steven     09.10.2022

Speel je graag mee in een online kampioenschap dat we als club inrichten in het najaar? Geef hieronder dan je voorkeuren aan! De enquete staat open tot en met 8 oktober, daarna plannen we het kampioenschap in volgens jullie voorkeur!

Lees meer
rw online blitz 20221118

Maurice wint online blitz

Steven     19.11.2022

Maurice won gisteren overtuigend de online Blitz. Een delegatie van 11 Rokadisten maakten er een gezellig avond van. Het deelnemersveld…

Lees meer
ck blitz 2

Blitz online speeldag II

18 november 2022 @ 20:15

Online blitz kampioenschap. 5’+3”, lichess.org. Het is ook mogelijk met je computer / telefoon / tablet naar het clublokaal te komen en daar te spelen.

Lees meer
rw fischer

Matei sterk eerst in mager Fischer Random

Steven     22.10.2022

In een onderbezet Fischer Random, stak Matei gisteren met kop en nek boven de andere deelnemers (Steven, Sven, Jelle) uit.…

Lees meer