Open Kampioenschap van de Zuiderkempen 2015

Rokade Westerlo, De Geelse Schaakkring en SC Noorderwijk organiseren het 41ste Open Kampioenschap van de Zuiderkempen 2015. Het toernooi telt 7 speeldagen en begint op vrijdag 4 september.

Programma

De partijen starten steeds om 20h15, aanmelden ten laatste 20h00!

Ronde 1Vrijdag 4 september 2015Noorderwijk
Ronde 2Vrijdag 11 september 2015Geel
Ronde 3Vrijdag 18 september 2015Westerlo
Ronde 4Vrijdag 25 september 2015Westerlo
Ronde 5Vrijdag 2 oktober 2015Westerlo
Ronde 6Vrijdag 9 oktober 2015Geel
Ronde 7Vrijdag 16 oktober 2015Noorderwijk

Tempo

Fischertempo: 90 min + 30 sec per zet vanaf zet 1

Prijzen

  • Hoofdreeks: €100 – 60 – 40 – 25 – 25
  • Ratingprijzen: €20 voor -1900; -1700; -1500; NC’s
  • Beste jeugdspeler: €20 P
  • rijzen zijn niet cumuleerbaar
  • NC’s op voorwaarde van minimum 4 deelnemers

Deelname

Op voorhand inschrijven is niet nodig, en kan ook tijdens het toernooi. Deelname kost €10 voor het ganse toernooi. Voor jeugdspelers (-18j) bedraagt het inschrijfgeld €5.

Speellocaties

Noorderwijk
Sporthal Noorderwijk
Ring 9 – 10
2200 Noorderwijk
Westerlo
Parochiecentrum
Boerenkrijglaan 26
2260 Westerlo
Tel 014 / 54 . 15 . 24
Geel
Zaal ’t Wijnhuis
Stationstraat 56
2440 Geel
Tel 014 / 58 . 87 . 71

Palmares

2014Jan Deweerdt
2013Stief Gijsen
2012Eddy Van Beers
2011Kris De Groot
2010Kris De Groot
2009Jelle Rogmans
2008Marc Van Dyck
2007Tim Peeters
2006Sven Gorts
2005Tim Peeters
2004Johan Verduyckt, Tim Peeters
2003Andy Ooms
2002Andy Ooms
2001Filip Van Lerberghe
2000Mathias De Wachter

Uitslagen

Reactie

Meer schaakstukken over zuiderkempen

IMG 2429

Mathias wint 45ste Zuiderkempen, Tim en Fred op 2 en 3

Steven     19.10.2019

Jullie vinden de uitslagen en het klassement via de toernooipagina. De top 3: Mathias Philipsen (6/6) Tim Peeters (6/7) Fred…

Lees meer
IMG 20171014 003325

Zuiderkempen 2017

Tim     17.10.2017     6

Die streek waar gezelligheid en amicaliteit troef zijn, die streek waar werken nog gelijk staat met noeste arbeid, ja die…

Lees meer