Zuiderkempen ronde 2

Johan      12.09.2015

UPDATE – uitslagen zijn toegevoegd!

Van de rokadisten moest Johan tegen Tim. Beide kende 7 zetten van de Schotse opening. Eenmaal op eigen kracht maakte Johan al direct een fout op zet 8. Tim nam meteen de partij onder zijn controle. Helaas is het gezegde, wie de voorlaatste fout maakt wint de partij. Tim misrekende zich op zet 18 en gaf op op zet 21.

Francis moest aantreden tegen Jan Deweerdt. Speelde zoals gewoonlijk een zeer degelijke engelse opening en had zelfs winstkansen (Cisse overzag een mat in vier volgens onze supporter aan de zijkant, Kris). Uiteindelijk werd de partij remise.

Patrick tegen Jos Huysmans. Volgens de woorden van Patrick:”Ik speelde slechter dan vorige week en geraakte dus deze week niet door de beton”. Remise dus.

Jef versterkt de groep rokadisten vanaf deze ronde. Hij kwam, keek en overwon de jeugdige tegenstander die vorige week de duimen moest leggen tegen Patrick.

Voor volledige uitslag en tussenstand moet men bij Steven zijn. Later deze week zal hij ze wel posten.

Reactie

Meer schaakstukken over zuiderkempen zuiderkempen 2015

20230915 215624

Zuiderkempen ronde 3 (door John Nuyens)

Steven     18.09.2023

Ronde 3 te mol, door uw verslaggever ter plaatse: John Nuyens. Met fotoreportage!

Lees meer

Open Kampioenschap van de Zuiderkempen 2015

Rokade Westerlo, De Geelse Schaakkring en SC Noorderwijk organiseren het 41ste Open Kampioenschap van de Zuiderkempen 2015. Het toernooi telt…

Lees meer

Zuiderkempen ronde 3

Johan     20.09.2015

Voor de ronde komt Marc de rokadistengroep versterken. De hoop op een 100% positieve score voor de westerlose krijgers is…

Lees meer