Zuiderkempen ronde 2

Johan      12.09.2015

UPDATE – uitslagen zijn toegevoegd!

Van de rokadisten moest Johan tegen Tim. Beide kende 7 zetten van de Schotse opening. Eenmaal op eigen kracht maakte Johan al direct een fout op zet 8. Tim nam meteen de partij onder zijn controle. Helaas is het gezegde, wie de voorlaatste fout maakt wint de partij. Tim misrekende zich op zet 18 en gaf op op zet 21.

Francis moest aantreden tegen Jan Deweerdt. Speelde zoals gewoonlijk een zeer degelijke engelse opening en had zelfs winstkansen (Cisse overzag een mat in vier volgens onze supporter aan de zijkant, Kris). Uiteindelijk werd de partij remise.

Patrick tegen Jos Huysmans. Volgens de woorden van Patrick:”Ik speelde slechter dan vorige week en geraakte dus deze week niet door de beton”. Remise dus.

Jef versterkt de groep rokadisten vanaf deze ronde. Hij kwam, keek en overwon de jeugdige tegenstander die vorige week de duimen moest leggen tegen Patrick.

Voor volledige uitslag en tussenstand moet men bij Steven zijn. Later deze week zal hij ze wel posten.

Reactie

Meer schaakstukken over zuiderkempen

Mathias wint 45ste Zuiderkempen, Tim en Fred op 2 en 3

Steven     19.10.2019

Jullie vinden de uitslagen en het klassement via de toernooipagina. De top 3: Mathias Philipsen (6/6) Tim Peeters (6/7) Fred…

Lees meer

Zuiderkempen 2017

Tim     17.10.2017     6

Die streek waar gezelligheid en amicaliteit troef zijn, die streek waar werken nog gelijk staat met noeste arbeid, ja die…

Lees meer