Open Kampioenschap van de Zuiderkempen 2022

Zuiderkempen2022 A3

Aanmelden voor het toernooi

Aanmelden voor het toernooi

De paringen voor elke ronde worden steeds vooraf gemaakt op vrijdagavond omstreeks 18u30. Het is bijgevolg NIET mogelijk om u ter plaatse in te schrijven!

Iedereen bevestigt zijn/haar deelname voor elke ronde afzonderlijk. Dat kan tot 18u op de vrijdag zelf. Elke ronde kunnen nieuwe spelers zich nog inschrijven. Dat doet u door een sms (0472/11 44 15) of een email-bericht (bellenssteven@gmail.com) te sturen naar Steven Bellens met vermelding van de namen van de spelers die u wilt aanmelden. U krijgt steeds bevestiging van uw aanmelding.

Speellocaties

Noorderwijk nieuw!
Café Sportwereld, bij Vera
Ring 41
2200 Noorderwijk
Tel 014 / 26 . 22 . 60
Westerlo
Parochiecentrum
Boerenkrijglaan 26
2260 Westerlo
Tel 014 / 54 . 15 . 24
Geel
Zaal ’t Wijnhuis
Stationstraat 56
2440 Geel
Tel 014 / 58 . 87 . 71
Mol
Dienstencentrum Ten Hove
Jakob Smitslaan 28
2400 Mol

Palmares

2021John Nuyens
2020John Nuyens
2019Mathias Philipsen
2018Tim Peeters
2017Tim Peeters
2016Chris Maes
2015Jelle Rogmans
2014Jan Deweerdt
2013Stief Gijsen
2012Eddy Van Beers
2011Kris De Groot
2010Kris De Groot
2009Jelle Rogmans
2008Marc Van Dyck
2007Tim Peeters
2006Sven Gorts
2005Tim Peeters
2004Johan Verduyckt, Tim Peeters
2003Andy Ooms
2002Andy Ooms
2001Filip Van Lerberghe
2000Mathias De Wachter

Reactie

Meer schaakstukken over zuiderkempen 2022

Zuiderkempen2022 A3

Wim wint het 48ste Zuiderkempen

Steven     15.10.2022

De laatste ronde van het Open Kampioenschap van de Zuiderkempen ging gisteren door in Noorderwijk. Corona-perikelen maakten de titelstrijd extra spannend, met Stief die ronde 6 forfait moest geven, waardoor Wim zich opnieuw aan de leiding kon knokken. Met winst tegen Chris hield Wim zijn leidersplaats overtuigend vast.

Lees meer
Zuiderkempen2022 A3

Open Kampioenschap van de Zuiderkempen – Ronde 7

14 oktober @ 20:15

    2

48ste Open Kampioenschap van de Zuiderkempen 2022. Start op vrijdag 2 september te Noorderwijk. Vooraf aanmelden verplicht, het is niet mogelijk om u ter plaatse in te schrijven!

Lees meer
Zuiderkempen2022 A3

Open Kampioenschap van de Zuiderkempen 2022 – uitslagen & klassement

Klassement en uitslagen van het Open Kampioenschap van de Zuiderkempen 2022.

Lees meer

Open Kampioenschap van de Zuiderkempen – Ronde 6

7 oktober @ 20:15

    2

48ste Open Kampioenschap van de Zuiderkempen 2022. Start op vrijdag 2 september te Noorderwijk. Vooraf aanmelden verplicht, het is niet mogelijk om u ter plaatse in te schrijven!

Lees meer