Open Kampioenschap van de Zuiderkempen 2024

Zuiderkempen2024 A3

Aanmelden voor het toernooi

Aanmelden voor het toernooi

De paringen voor elke ronde worden steeds vooraf gemaakt op vrijdagavond omstreeks 18u30. Het is bijgevolg NIET mogelijk om u ter plaatse in te schrijven!

Iedereen bevestigt zijn/haar deelname voor elke ronde afzonderlijk. Dat kan tot 18u op de vrijdag zelf. Elke ronde kunnen nieuwe spelers zich nog aanmelden. Dat doet u door een sms (0472/11 44 15) of een email-bericht (bellenssteven@gmail.com) te sturen naar Steven Bellens met vermelding van de namen van de spelers die u wilt aanmelden.
Nieuw sinds dit jaar kan u zich ook, per ronde, aanmelden via het inschrijfformulier bij elke ronde via onze kalender. U krijgt steeds bevestiging van uw aanmelding.

Speellocaties

Noorderwijk nieuw!
Café Sportwereld
Ring 41
2200 Noorderwijk
Westerlo
Parochiecentrum
Boerenkrijglaan 26
2260 Westerlo
Tel 014 / 54 . 15 . 24
Geel
Zaal ‘t Wijnhuis
Stationstraat 56
2440 Geel
Tel 014 / 58 . 87 . 71
Mol
Dienstencentrum Ten Hove
Jakob Smitslaan 28
2400 Mol

Palmares

2023Chris Maes
2022Wim Luyckx
2021John Nuyens
2020John Nuyens
2019Mathias Philipsen
2018Tim Peeters
2017Tim Peeters
2016Chris Maes
2015Jelle Rogmans
2014Jan Deweerdt
2013Stief Gijsen
2012Eddy Van Beers
2011Kris De Groot
2010Kris De Groot
2009Jelle Rogmans
2008Marc Van Dyck
2007Tim Peeters
2006Sven Gorts
2005Tim Peeters
2004Johan Verduyckt, Tim Peeters
2003Andy Ooms
2002Andy Ooms
2001Filip Van Lerberghe
2000Mathias De Wachter

Reactie

Meer schaakstukken over zuiderkempen 2024

Zuiderkempen2024 A3

Open Kampioenschap van de Zuiderkempen – Ronde 1

6 september @ 20:15

50ste Open Kampioenschap van de Zuiderkempen 2024. Start op vrijdag 6 september te Mol. Vooraf aanmelden verplicht, het is niet mogelijk om u ter plaatse in te schrijven!

Lees meer
Zuiderkempen2024 A3

Open Kampioenschap van de Zuiderkempen – Ronde 2

13 september @ 20:15

50ste Open Kampioenschap van de Zuiderkempen 2024. Start op vrijdag 6 september te Mol. Vooraf aanmelden verplicht, het is niet mogelijk om u ter plaatse in te schrijven!

Lees meer
Zuiderkempen2024 A3

Open Kampioenschap van de Zuiderkempen – Ronde 3

20 september @ 20:15

50ste Open Kampioenschap van de Zuiderkempen 2024. Start op vrijdag 6 september te Mol. Vooraf aanmelden verplicht, het is niet mogelijk om u ter plaatse in te schrijven!

Lees meer
Zuiderkempen2024 A3

Open Kampioenschap van de Zuiderkempen – Ronde 4

27 september @ 20:15

50ste Open Kampioenschap van de Zuiderkempen 2024. Start op vrijdag 6 september te Mol. Vooraf aanmelden verplicht, het is niet mogelijk om u ter plaatse in te schrijven!

Lees meer